onsdag den 24. november 2010

Oscar de la Renta Indsamling til Lee Jofa

1:a Dibs sendt mig denne store info om Oscar de la Renta Indsamling til Lee Jofa:


I årtier har Oscar de la Renta navn været synonymt med tidløs elegance. I 2002 blev Oscar de la Renta Afhentning udviklet omkring begrebet livsstil og Oscar dybe påskønnelse og kærlighed til de rum, hvor han bor.

Stoffet Samlingen omfatter 25 designs i silke, hør, fløjl og bomuld, der spænder fra sarte blomster broderi og etnisk-inspireret print på lærred til faste silke og fløjl i lyse, mættede farver. Stofferne udstille de fine skræddersy og utrolige detaljer, er det Oscar de la Renta signatur.

Oscar de la Renta sagde, \ "Stoffer har altid spillet en særdeles vigtig del i min samling. Jeg er meget excitedabout denne seneste udvidelse af Oscar de la Renta Home med Lee Jofa, et selskab, der deler mit engagement i håndværk og kvalitet. \"

\ "Vi ønskede at skabe en kollektion, der afspejlede de sensibilitet af Oscar tøj, \" siger Miles Redd, kreativ direktør hos Oscar de la Renta Home. \ "Alle de ting, man elsker om Oscar de la Renta. Farven, broderier, teksturer» hver underskrift er oversat med praktisk til hjemmet \ "

\ "Arbejde med Oscar og Miles på denne samling har været en dejlig oplevelse for de Lee Jofa Design Studio, \" siger Stephen Elrod, kreativ direktør for Lee Jofa. \ "Lee Jofa har en historie af håndværk, der går årtier tilbage, og Oscar de la Renta mærke virkelig fastholder niveauet for kvalitet og design, som vi overholder gennem vores stof. \"

Stofferne findes i alle Lee Jofa showrooms landsdækkende.

For at fejre lanceringen af sit hjem stof samling withLee Jofa, skabt Oscar de la Renta brugerdefinerede bolden nederdele med stof fra hans samling. Den nederdele, der blev brugt i reklamer for Lee Jofa annoncere lanceringen af indsamlingen, vil blive bortauktioneret væk til velgørenhed. Stoffet på den nederdele bakkes i organza og foret i silke, hvilket giver skørter vægt og taktile kvaliteten af et tidløst Oscar de la Renta stykke.

Alle nederdele er en kvinder designer størrelse fire. Der er ni nederdele og en Kaftan, størrelse lille, lavet af forskellige mønstre fra samlingen, inklusive eksklusive designs på linned og silke, delikat beading og broderi, og et luksuriøst fløjl og hør stribe. Hvert punkt på dagsordenen er udsøgt og en en af en slags collectoræææs element. Lee Jofa hjemmeside har billeder og detaljerede oplysninger for hvert stykke, som gør det sted, hvor auktionen er vært, Budgivning for Good. Bud vil være vært online via November 30, 2010. Provenu af auktionen vil gå til Casa del Niño, der betragtes som den mest komplette projekt barn bistand i Den Dominikanske Republik.

Indretningsarkitekt Miles Redd er kreativ direktør for Oscar de la Renta Home. Redd selv er kendt for sin frygtløse brug af lyse dristige farver, og hans styling er tydelig i løbet af samlingen.

Ingen kommentarer: