mandag den 18. oktober 2010

2010 Foraar COLOR TRENDS.




Design Style Guide fortæller om 2010 Forår COLOR TRENDS.


Designere sætter stænk af solskin for foråret 2010. Pulserende Brights tilføje en følelse af spænding til farvepaletten, mens praktiske neutrale give et sikkerhedsnet for forsigtige forbrugere.
Forår nuancer byder lyse farver hvid eller lyserød er ideelle til en piges soveværelse i år. Ved hjælp af en polka prik pude som inspiration er det vigtigste punkt for et samlingspunkt mur for dette værelse. Hele Effekten er endnu mere fremhævet ved hjælp prikker i 2 forskellige størrelser i samme rum. Damask stof i æblegrøn supplerer levende lyserøde væg, mens en hvid hovedgærde og strøelse giver rummet en sprød, frisk udseende. På grund af den enkelhed af dette design og rene linjer farverne kontrast rigtig godt med hinanden. Jeg kan også godt lide små detaljer som sorte konturer på puder.


Design Style Guide finder noget tilbehør perfekt til dette værelse.


Tips til den bedste måde at male disse smukke polka prikker på vægge, lofter eller andre steder du ønsker at sætte prikker! Instruktionerne til dette polka dot maleri teknik er meget enkel.


1. Gå til til køkken og finde en, større runde tallerken som en plade til brug som en skabelon.
2. Du skal blot spore cirles i mønstret for dit valg.
3. En flad malede overflade er at foretrække frem for en semi-gloss eller æggeskal maling. At få en god tilslutning, at skinne skal fjernes fra den oprindelige overflade for hver eneste malet cirkel eller polka prik.
4. Du har måske en bedre kontrol over dine malet mønstre ved hjælp af svampe selv med svamp maleri din prikker vil have en lidt differnt og teksturerede look.


Hvis du ikke føler sig overbevist om maleri prikker på væggen, kan du ønsker at give maleriet prikker ved hjælp af stencil mønstre et skud eller køb hvide cirkel væg decalls, der er de samme størrelse og simpelthen adhear dem til væggen. Hvis du simpelthen ikke har tid og har ikke noget imod omkostninger end blot finde en væg papir med store prikker, og du er indstillet.

Ingen kommentarer: